• Een zware wedstrijd stond op het programma voor ons Bj1-team, maar met keihard werken hebben we het spannend kunnen maken!  Heren 1 behaalden een nette overwinning tijdens de uitwedstrijd tegen Proteus - onze beste wedstrijd van het jaar! Helaas kwam dames 1 tijdens de wedstrijd al snel achter te staan, maar ze hebben veel geleerd en gaan met volle moed door naar de volgende uitdaging! 

  • Dames 1

    Op zaterdag 16 maart moesten de dames van AZC het opnemen tegen de ongeslagen koploper Brandenburg. Door een slecht begin van de wedstrijd kwamen de dames van AZC al snel flink achter te staan in de eerste periode. Ondanks dat de overige drie periodes door AZC goed werden gespeeld, konden ze helaas het verschil niet meer goedmaken. Maar de dames hebben weer veel geleerd van deze wedstrijd en gaan met volle moed door naar de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen VZV.

  • Heren 1

    Op zaterdag 16 maart speelde heren 1 een uitwedstrijd tegen Proteus uit Twello. Op voorhand leek het een lastige wedstrijd omdat we thuis van hen hadden verloren. Maar vanavond werd duidelijk dat er veel kan veranderen in een half jaar. We begonnen scherp en coachten elkaar op de juiste manier. Door hard te werken en vol te blijven gaan, wat ook mogelijk was omdat we genoeg wissels hadden, behaalden we een afgetekende overwinning! 16-6. Dit was tot nu toe onze beste wedstrijd van het jaar. Ook als team hadden we veel plezier in de manier van spelen, met het ene doelpunt nog mooier dan het andere. We gaven zelf niets weg en mochten ze toch doorbreken, dan hadden wij een geweldige keeper die meerdere keren 1-0 wist te voorkomen, tot grote frustratie van de tegenstander. Supporters, bedankt voor jullie aanmoedigingen.

  • BJ1

    De wedstrijd van de Bj1 tegen Donk Bj1. De laatste thuiswedstrijd van dit seizoen voor de Bj1 stond op het programma. Er stond een zware wedstrijd op het programma, maar vooraf was duidelijk dat er ook mogelijkheden lagen. Als we met z'n allen keihard voor en met elkaar zouden werken, zoals we een week eerder tegen Zvl ook hadden gedaan, zouden we deze wedstrijd erg spannend kunnen maken. Helaas kwam er ook wat druk bij kijken. De jongens stonden (zoals menig coach zou zeggen) "niet aan" en begonnen heel langzaam aan de wedstrijd. Hierdoor kon Donk meteen scoren en liep de score in de eerste periode op naar 1-7. Na de eerste periode hebben we het hersteld. Iedereen werkte voor elkaar en er werden mooie aanvallen opgezet. In de 6-6 situaties in de verdediging kregen wij geen goals tegen. De rest van de wedstrijd verliep net zo, met onwijs mooie aanvallen, maar helaas konden we onszelf niet belonen door de aanvallen om te zetten in doelpunten. We hebben weer veel geleerd in deze wedstrijd. Met nog 2 wedstrijden te spelen dit seizoen maken we er een mooi einde van en gaan we nog even vol aan de bak!