• Even voorstellen: onze trainers

 • Julia Wortman

  Ik geef met veel plezier training omdat ik het leuk vind om mijn eigen zwem-ervaringen over te brengen op kinderen. Borstcrawl en vlinderslag liggen mij het best, en zijn daarom ook mijn favoriete slagen.

 • Lukas Schouten

  Ik ben langs het bad gaan staan omdat toen ik gevraagd werd er een trainerstekort was en ik ook wel altijd een beetje op keek tegen de trainers. Ik ben inmiddels al ongeveer drie jaar trainer. Ik blijf training geven omdat ik met veel plezier kinderen de juiste slagen en technieken aanleer en het mij ook voldoening geeft om progressie bij ze te zien. Ook hoop ik dat ik voor sommigen als voorbeeldfunctie dien, zodat als zij later wat ouder zijn, zij zich ook kunnen inzetten als trainer voor AZC.

  Vroeger was schoolslag altijd mijn favoriete slag, omdat ik er toen aardig goed in was, maar recent ben ik toch wat meer van de vrije slag gaan houden, omdat ik daar meer het gevoel heb dat ik over het water glijd.

 • Mariska Kroon

  Na een hele tijd gestopt te zijn met zwemmen heb ik mijn favoriete hobby weer gevonden bij AZC. Het doet mij erg goed als de junioren naar mij toe komen en trots vertellen dat ze een PR gehaald hebben. Dat is wat mij motiveert om elke dinsdag langs het bad te staan. Ik wil de junioren zo goed mogelijk de techniek bijbrengen in combinatie met heel veel plezier!

  Met borstcrawl en schoolslag kan ik het beste sprinten en ik zie ook iedere keer weer uitdagingen om mijn tijd te verbeteren.

 • Raemon van Geen

  Ik heb gekozen om trainer te worden omdat ik het overschot van energie van jonge kinderen fijn vind om mee te werken: ze willen echt iets leren en geven altijd 100%. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen die stabiliteit en kracht verbeteren. Ik geef  met Dylan training en we proberen altijd zo veel mogelijk verschillende oefeningen doen en ook daarmee te variĆ«ren. Ik hou van relaxt training geven waarin er een fijne sfeer is.

  De vlinderslag is mijn favoriete slag: ondanks de kracht die ervoor nodig is, vind ik het heel fijn om in de flow van deze slag te raken. Zeker in een iets langzamer tempo is de vlinderslag een rustgevende slag.