• EJK 2016

 • Foto en Video link EJK

  Foto's Kees-Jan van Overbeeke Foto's Remko Smit Foto's Frans van der Heijden 11 september Foto's Frans van der Heijden 17 september Foto's Frans van der Heijden 18 september finals Foto's Joost van Steen 11 september Foto's Joost van Steen 14 september Video samenvatting finale Studio Alphen Video speciale uitzending EJK Studio Alphen  

  Lees verder

  We zijn alweer een aantal dagen bezig met dit internationale topsport evenement. Niet alleen vergt het veel van alle spelers, ook het organiserende team en alle vrijwilligers zijn op volle sterkte bezig. Tot nu toe verloopt alles goed, problemen die we tegen komen kunnen we met zijn allen oplossen om het voor speler en publiek zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Naast alle wedstrijden waarvan we zoveel mogelijk verslag proberen te doen op twitter (@ejcwaterpolo) of op facebook ...

  Lees verder

  Update Reünie AZC 90 jaar

  De week van het Europese Waterpolo Jeugdkampioenschap is inmiddels in volle gang. En komende vrijdag 16 september staat de reünie van AZC 90 jaar voor (oud) leden op het programma. Het belooft een gezellig weerzien te worden! We starten de reünie om 20:00 uur, natuurlijk in ons zwembad Aquarijn. Graag tot dan! Als je jezelf nog niet hebt aangemeld, stuur dan nog een mail naar secrazc@azc-alphen.nl Let op; mocht je van plan zijn met de auto te komen, lees dan de bezoekerinformatie. ...

  Lees verder