• Sponsor worden van AZC

 • AZC is een van de grootste zwemverenigingen in Nederland en haar leden leveren prestaties in de Eredivisie van het waterpolo, Synchroon en wedstrijdzwemmen. De vereniging bestaat uit 498 leden waarvan 175 jeugdleden.  Onze leden zijn grotendeels woonachting in Alphen aan den Rijn. 

  De afdeling waterpolo heeft de ambitie om het herenwaterpolo op het hoogste niveau te houden, met de talentvolle jeugd die we nu hebben. De dames waterpoloers komen promoveren naar de eerste klaase in KNZB competitie. Waterpolo is een sport met een hoge dichtheid in Nederland , het is een aantrekkelijke  kijksport, snel, dynamisch, vaak spectaculair. Het vraagt een goede basisconditie, terwijl het aantal blessures doorgaans gering is.

  Synchroon zwemmen zijn bij de masters Nederlands kampioen waarbij de senioren teams ook leuk meedoen in de top 10 van Nederland.  De afdeling Wedstrijdzwemmen komt in de landelijke competitie in de KNZB B-klasse uit. En onze jonge zwemster en zwemmers halen regelmatig het podium bij landelijke wedstrijden.

  Waarom AZC sponsoren?

  • de omvang van de vereniging; 
  • de lokale verankering en reginale uitstraling;
  • de goede kwaliteit van de zwem-en waterpolotrainers;
  • het landelijk bereik uitkomend in de competities;
  • de grootte en kwaliteit van de jeugdafdelingen; 

  Wij bieden  


  Veel mogelijkheden om sponsor van AZC te worden, vanaf 1 euro per jaar tot veel meer.

  Voor .... euro per jaar bent u lid van de Vrienden van AZC. Voor informatie Neem contact met ons op via onderstaande knop.

  Als u sponsor wordt is het naar uw keuze, wij hebben verschillende pakketten waaruit u een keuze kan maken. Als sponsor wordt u op de hoogte gehouden van de resultaten van de topteams en nodigen wij u enige malen per jaar uit voor een (netwerk-)sponsor bijeenkomst in ons clubhuis. 

  We organiseren minstens eenmaal per jaar een waterpolotoernooi voor bedrijven, zodat u en uw medewerkers het ook zelf eens kunnen proberen.

  Wilt u ons steunen of heeft u vragen hierover? Neem contact met ons op via secrazc@azc-alphen.nl