• Zwemwedstrijd voor Kinderen van BSO Junis Kinderopvang tijdens de kerst vakantie georganiseerd door AZC Alphen

    Donderdag 28 december vond een opwindende zwemwedstrijd plaats in het zwembad Aquarijn, georganiseerd door Junis Kinderopvang in samenwerking met de Alphense zwemclub AZC Alphen. Het evenement, gehouden op de locatie van BSO Waterlopers, bracht enthousiaste deelnemers van verschillende BSO's samen, waaronder BSO Flierefluiter, Amarant, Opkopers, Buitenspel, Speelvila, Waterlopers, Avontuur en Paddenpoel.

    Een van de hoogtepunten van de dag was de spannende 25 meter vrije slagwedstrijd, verdeeld in leeftijdscategorieën van 7, 8, 9 jaar en 10+. Deze competitie bracht de talenten van de jonge zwemmers naar voren en zorgde voor opwinding in het zwembad.

    Niet alleen de kinderen namen deel aan de competitie, maar er was ook een hartverwarmende wedstrijd tussen de pedagogisch medewerkers. De betrokkenheid van de volwassenen zorgde voor een levendige sfeer en onderstreepte het belang van sportiviteit en plezier.

    Een spectaculair hoogtepunt van de dag was de estafetterace, waar teams hun vaardigheden en teamgeest toonden in een spannende strijd om de overwinning.

    Dit evenement was niet alleen bedoeld om kennis te maken met de zwemsport wedstrijd zwemmen, maar ook een gelegenheid voor plezier, samenwerking en gemeenschapszin tussen de verschillende kinderopvanglocaties.