• Spoedeisende Eerste Hulp cursus voor AZC trainers

    Op zaterdag 1 september wordt er van 09:00 tot 17:00 een Spoedeisende Eerste Hulp cursus georganiseerd voor trainers en kader van AZC in zwemvad Aquarijn. Als er in het zwembad iets gebeurt is het belangrijk dat er altijd een hulpverlener is die weet hoe hij of zij moet handelen. Om dit te realiseren wordt deze SEH-cursus aangeboden aan AZC trainers en kader. In deze cursus wordt ingegaan op spoedeisende eerste hulp die jij kan bieden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod; het optreden bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en een hersenschudding. Ook word basale reanimatie en het gebruik van de AED behandelt. 

    Wil jij je inzetten voor een veilige club? Er zijn nog plekken! Je kan je aanmelden via deze link, vergeet niet aan te geven namens welke afdeling jij komt!