• Gratis clinics Alphense Zwemclub in zwembad De Hoorn

    De Alphense Zwemclub (AZC) verzorgt op 25 augustus 2018 van 12:00 tot 14:00 gratis workshops in Zwembad De Hoorn.

    - Helaas kan de clinic synchroonzwemmen niet door gaan. De clinics van waterpolo, wedstrijdzwemmen en schoonspringen gaan wel door -

    AZC verzorgt voor alle bezoekers van zwembad De Hoorn gratis workshops op deze dag, zo kunnen bezoekers salto’s leren draaien tijdens de workshop schoonspringen, met één hand leren vangen, gooien en schieten bij de workshop over waterpolo en ook kan je je zwemtechnieken verbeteren bij de les over wedstrijdzwemmen. En heb je zin om te dansen in het water? Kom dan volg dan de workshop Synchroonzwemmen. Sluit je zomervakantie goed af en kom ook een duik in het water nemen!

    Wil jij gratis toegang? Print dit artikel uit en lever deze in bij de kassa van zwembad De Hoorn!