• Gefeliciteerd! Nieuwe juryleden

    Afgelopen weken zijn een aantal leden van de afdeling Waterpolo druk bezig geweest met het volgen van en slagen voor de W-cursus. Gefeliciteerd Margot, Roger, Dano, Stan, Nathan, Yorick, Nick en Wester. Natuurlijk ook heel veel dank voor Bart vd Heuvel en Ronald van Eenennaam voor het geven van de cursus en John Bron voor het afnemen van het examen.

    Wij zijn superblij met deze aanwinst, maar jullie begrijpen dat het altijd meer kan. Vooral voor de jeugdwedstrijden hebben we dringend meer juryleden nodig.

    Gelukkig start eind augustus weer een nieuwe cursus. Dus ouders, zakkers van afgelopen cursus, jongens die wel moesten (alle jeugdleden die straks in september 16 worden of zijn), maar niet zijn komen opdagen en alle overige leden??meld je aan op jurywaterpoloazc@gmail.com