• Open dag waterpolo zondag 15 januari

    Op zondag 15 januari van 14.30 tot 17.00 uur organiseert de Alphense ZwemClub AZC een open dag waterpolo in zwembad AquaRijn. Op deze middag is er de mogelijkheid om kennis te maken met een van de leukste watersporten, namelijk waterpolo. Onder begeleiding van selectiespelers leer je de fijne kneepjes van de sport. We gaan beginnen met een echte opkomst, namelijk een lasershow i.c.m. de rookmachine en uiteraard goede muziek. Je voelt je al een echte waterpolo speler J.

    Na deze opkomst zullen we een gezamenlijke warming up doen op de kant en in het water. In het water zijn er verder leuke activiteiten om kennis te maken met waterpolo en gaan we veel fun maken.

    Iedereen die minimaal een zwemdiploma A heeft, mag meedoen.

    Wil je meer informatie of heb je vragen, stuur dan een mail naar kennismakenmet@azc-alphen.nl

    Tot zondag 15 januari!