• EG1 naar NK in Hilversum

  Wanneer: 18 (en hopelijk ook 19) juni

  Waar: Zwembad de Lieberg in Hilversum

  Tijd: zaterdag van 15.30 - 20.00 uur en zondag van 14.00 - 18.30 uur

   

  Ze hebben er hard voor gewerkt, de jongens en meiden van dit team samen met hun trainers/coaches en het resultaat mag er dan ook zijn.

  Op de tweede plek eindigen in de competitie van de 1e klasse E-jeugd betekende een uitnodiging voor NK E-jeugd in Hilversum georganiseerd door De Robben. Ook De Zijl en Donk zijn uit deze regio uitgenodigd.

  Nu nog zijn de voorbereidingen in volle gang. Veel oefenwedstrijden in het thuisbad tegen de DG. Afgelopen week een oefentoernooitje bij Donk, samen met De Zijl, 4 juni deelname aan de KUIL CUP in Bodegraven. Er is zelfs al een boks- en parkour training geweest.

  Nog een paar weken en dan zullen ze met 14 andere teams in Hilversum gaan strijden om een mooie podiumplek. Er zal in principe in drie poules gespeeld worden van 5 teams. Na de poulewedstrijden van zaterdag vallen van de 15 deelnemende teams 9 teams af. De overgebleven 6 teams zullen op zondag om de ereplaatsen spelen.

  Leslie, Ella, Maxiemme, Melanie,Tyler, Dax, Wessel, Thijmen, Ezra en coaches Peter en Robin: heel veel succes en vooral veel plezier toegewenst!