• UZSC drie keer een maatje te groot

    Binnen 8 dagen hebben we drie duels tegen Utrecht gespeeld en heel anders dan we ons hadden voorgesteld hebben we drie keer verloren!

    De eerste bekerwedstrijd hebben we als collectief niet thuis gegeven en werden we genadeloos afgestraft door het sterke collectief van UZSC.

    De return in Utrecht stonden we als team weer op en speelden we een degelijke partij waterpolo maar dat was niet genoeg om de winst te pakken en 8 doelpunten verschil goed te maken. Teleurgesteld gingen weer huiswaarts maar hebben we vooral gekeken naar de positieve zaken die we hebben laten zien.

    Een week lang hebben we naar het derde treffen toe gewerkt, duidelijke afspraken over tactiek en inzet moesten leiden tot een zege, want drie keer op rij verliezen konden we niet toelaten!

    Een super start bracht na de eerste periode een 2-5 stand op het scorebord. Onze tactiek en speelwijze werden prima uitgevoerd. In de tweede periode liepen we nog uit tot 4-7, een prachtig schot van Tim de Mey voor de 4-8 kwam helaas via de binnenkant paal terug in het linkerveld wat voor UZSC een snelle contra in handen gaf en de score naar 5-7 bracht.

    Hierna was het UZSC die nog 6 keer op rij scoorde. Uiteindelijk trokken we ook de derde keer aan het kortste eind en verloren we met 12-8.

    Wat nu? Onze wonden likken, opstaan en weer doorgaan. We hebben genoeg goede dingen gezien om op verder te bouwen. We beseffen dat we als team nog sterker moeten worden en nog meer gebruik moeten maken van elkaars kwaliteiten.

    Komend weekend is de laatste wedstrijd voor Kerstvakantie tegen Het Ravijn, een wedstrijd waar we onze tanden in zullen zetten om drie punten binnen te halen.

    Uiteraard hebben we zondag eigenlijk de belangrijkste wedstrijd van het jaar.....Knallen tegen de jeugd van AZC! 42 pupillen gaan de strijd met ons aan. Veel lol, plezier en enthousiasme is gegarandeerd met de kids, wij hebben er super veel zin in!

    En na afloop trakteren wij als Heren 1 de kinderen graag op het patatbuffet.

    Jacoppo heeft het zwaar te verduren