• Afgelopen zaterdagavond bracht indrukwekkende overwinningen. DG 2 won met 11-8 van Leiden DG4. AZC bm versloeg WZK met 0-17, terwijl Dames 1 VZV met 10-13 versloeg. De avond eindigde met Heren 1 die speelden tegen De Plas Nieuwkoop, waar AZC met 19-8 zegevierde. Deze wedstrijden benadrukten de vastberadenheid en het teamwork van de AZC-teams.

 • DG2

  Azc dg2 tegen Leiden dg4.

  Dg2 had wissels nodig van de Eg1. Op het moment dat de wedstrijd begon stond Dg2 9e en Leiden 6e. Dg2 kwam in het eerste partje achter te staan met 0-3. Dg2 heeft veel duidelijkheid nodig van de coach. Na een kort overleg wist Dg2 het teamgevoel terug te vinden, en ging het supergoed! Ze wisten terug te komen met een overwinning van 11-8. Het is mooi om te zien welke stappen alle kinderen zetten en hoe ze samenwerken. We zijn ontzettend trots op ons team en op de invallers van Eg1. Nu nog 3 wedstrijden zo goed mogelijk spelen en kijken of er nog wat gewonnen kan worden. Ga zo door kanjers!!!!

 • BM

  Op 23 maart speelde AZC BM in Wassenaar tegen WZK, waar ze na een niet al te zware pot met 0-17 hebben gewonnen. De meiden waren met z'n achten, en na 2 partjes had Daphne 3 uitsluitingen en mocht niet meer meespelen. Toen werd het nog wel spannend, want er waren 2 meiden die ook al 2 uitsluitingen hadden. Het was uiteindelijk een leuke wedstrijd die ons weer op de 2e plek heeft gezet.

 • Dames 1

  Er stond een spannende wedstrijd op het programma. Wij moesten tegen VZV spelen, en VZV staat in de middenmoot van de competitie. Ondanks dat ze hoger staan, hadden wij hele positieve gedachten voor deze wedstrijd. In de eerste minuten van de wedstrijd lieten wij gelijk zien dat wij hier kwamen om te winnen, wat resulteerde in een eindstand van 1-3 op het scorebord. De hele wedstrijd hebben wij voor gestaan en uiteindelijk hebben wij een 10-13 overwinning mee naar Alphen genomen. Deze overwinning brengt ons weer een stukje verder in de competitie, dus daar zijn wij ontzettend blij mee!!! Wij hebben als team hard gewerkt en dat is terug te zien in de uitslag.

 • Heren 1

  Afgelopen zaterdag speelden we een burenwedstrijd tegen De Plas Nieuwkoop. Het was een avondwedstrijd en begon om kwart voor 10. Dus we moesten onze energie bewaren tot de late uurtjes van de dag. Dit lukte ons ook, alleen vergaten we onszelf te belonen. Hierdoor maakten we het onszelf onnodig moeilijk. Nieuwkoop legde vooral een fysieke pot neer, met hier en daar wat onnodige overtredingen. Wel begrijpelijk als je speelt om te winnen! Gelukkig was de einduitslag 19-8 in het voordeel van AZC. Alle supporters bedankt voor de steun. Zaterdag 6 april spelen we weer een thuiswedstrijd.