• Leden in het zonnetje tijdens ALV

    Tijdens de op 6 februari gehouden Algemene Ledenvergadering van AZC zijn leden voor hun sportieve prestaties of bijzondere bedragen in het zonnetje gezet.

    Anne Bloom, Belle Turnhout en Meike Bader ontvingen de prestatiemedailes voor hun 3 plaats op Synchrobeat (Nederlandse kampioenschappen tot en met 15 jaar).

    De Piet van der Neutbokaal werd door voorzitter John Jansen uitgereikt aan de familie Van Geen. Alle leden van dit gezin zetten zich voor onze club. Petra verzorgt al jaren de badpakken binnen Synchroon, bedient de muziekinstallatie en is vertrouwenscontactpersoon van AZC. Arie is al geruime tijd de pennningmeester voor de club, daarnaast is hij ook tijdwaarnemer geweest binnen Swimming. Dochter Lizzy co├Ârdineert de onderbouw binnen Synchroon en betrokken bij de organisatie van het AZC kamp. Dochter Jille heeft jaren training gegeven en is jurylid binnen Synchroon. Nu zwemt ze zelf weer maar is altijd bereid om weer als trainster bij te springen. Zoon Raemon -vanwege studie niet aanwezig- is zelf jarenlang actief zwemmer geweest en heeft jaren training gegeven bij de afdeling Swimming. Hij is nu alweer jarenlang een onmisbaar lid van het trainersteam bij Synchroon. Kortom, wellicht wel de meest betrokken familie van Alphen?, maar zeker van AZC!

    Binnen Waterpolo wordt jaarlijks de Piet Spekbokaal uitgereikt. Dit keer aan Sander Emeis voor zijn bijzondere bijdrage en betrokkenheid bij het meisjes/dames waterpolo. Hij ontvangt de prijs mede namens Melissa Dongelmans vanwege de voortvarende wijze waarop het nieuwe dames 1 onder hun leiding presteert in de 2e klasse bond.