• De zorgverzekering speciaal voor leden

  Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? AZC heeft een samenwerking met Zorg en Zekerheid, waardoor jij als lid van onze vereniging 7% korting krijgt op de aanvullende zorgverzekering.  Overstappen kan tot en met 31 december, en levert niet alleen jou, maar ook de club voordeel op.
   
  Hoe dat precies zit, lees je op http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub. Daar bereken je ook je premie en kan je direct en makkelijk een verzekering afsluiten. Als je nu bij een andere zorgverzekeraar zit, zegt Zorg en Zekerheid je contract daar voor je op. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.  
   
  Via deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van je club. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’. 
   
  Win-win met je zorgverzekering â€¨Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis lidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via sportclubs in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in 2023 bekendgemaakt.