• Open dag Waterpolo

    Zondag 20 januari organiseert AZC van 14.30 tot 17.00 uur een open dag waterpolo in zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn. Op deze middag is er voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met waterpolo en te kijken bij het mini waterpolotoernooi.
    De open dag wordt om 14.30 uur afgetrapt met een lasershow en de opening van het mini waterpolotoernooi. Na een gezamenlijke warming-up is er de mogelijkheid om, onder begeleiding van een selectiespeler van AZC, kennis te maken met de waterpolo. Iedereen die in het bezit is van minimaal een zwemdiploma A is welkom op deze dag. 
    Tijdens deze open dag vindt ook het mini waterpolotoernooi plaats in het zwembad. Tijdens dit toernooi komen teams uit de hele regio naar Alphen om waterpolowedstrijden tegen elkaar te spelen. Deelnemers en bezoekers aan de open dag zijn welkom om deze wedstrijden te kijken.