• Nieuwe jurycursus waterpolo

  Graag willen wij jullie uitnodigen voor de aanstaande jurycursus/w-official. Zaterdag 26 januari zal deze plaatsvinden in Aquarijn van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het examen zal worden afgenomen op donderdagavond 14 februari vanaf 19.30 uur.
  Opgeven voor de cursus uiterlijk woensdag 23 januari! Dan hebben we nog tijd om jullie materiaal te mailen en kunnen jullie het alvast doorlezen.

  Deze jurycursus is bedoeld voor alle leden van 16 jaar en ouder. De cursus is verplicht voor alle leden die 16 jaar en ouder zijn en die in de volgende teams zitten: BJ1, BM1, H2 en H3. Bij de overige teams geldt geen verplichting, maar niet ieder team zit ruim in zijn juryleden waardoor de jurydiensten wel altijd op dezelfde mensen aankomen. Help elkaar! Help je team! Geef je op!

  Voor de jeugdteams van de E, D en C geldt ook dat er bijzonder weinig ouders zijn die hun w-tje hebben. Als dit voor volgend seizoen niet wordt aangevuld kan er geen sluitend rooster meer gegarandeerd worden en zullen voor deze wedstrijden open plekken ontstaan die de teams dan zelf moeten oplossen.

  Taken juryleden:

  • Tablet: je voert het wedstrijdverloop in, in een app van de KNZB (sportlink)
  • Klok: je bedient via de laptop het scorebord, je zet de tijd stil en start de tijd weer. Geeft de score weer en legt de uitsluitingen vast. Dit doe je op aanwijzing van de scheidsrechter, je hoeft niet zelf te bepalen of iets wel of niet correct is. 
  • 30 seconden: vanaf de C-jeugd krijgen de spelers 30 seconden om een aanval op te zetten. Jij start de 30 seconden. 
  • Ben je de eerste jurydienst van die dag dan bouw je de jurytafel op en ben je de laatste jurydienst van de dag dan ruim je de spullen uiteraard ook weer op. 
  • De eerste paar keer zal je begeleid worden door een ervaren jurylid.?? 

  Heb je vragen dan kun je altijd even bellen, appen of mailen met Marianne: 06-41860246 / jurywaterpoloazc@gmail.com
  Opgeven kan via je aanvoerder/teammanager of op bovenstaand telefoonnummer/e-mailadres

  Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet.
  Marianne en Marloes
  AZC Waterpolo Jurycoördinatie