• AZC Mini-waterpolotoernooi een succes!

  Het eerste mini-waterpolotoernooi van 2018 werd traditioneel weer in Alphen aan den Rijn gehouden. Wat was het weer een gezellige drukte tijdens het AZC Mini Polo toernooi! Meer dan 90 minipolo-kinderen, 16 teams, 10 Verenigingen
  (Z&PC De Gouwe, BZ&PC, De Zijl Zwemsport, SG Aquadraat, GZC Donk, LZ 1886, NZ&PC, Vivax, Sassenheim & AZC Alphen a/d Rijn). Om de fanatieke minipolo-kinderen en coaches maar ook zeker de meegekomen ouders, verzorgers, opa’s/oma’s, familie/vrienden, etc. een warm welkom te geven hadden we in Zwembad AquaRijn de Rookmachines, LaserShow & Muziek weer uit de kast gehaald!
   
  De minipolo-kinderen en coaches mochten als ├ęchte Waterpolo Eredivisiespelers oplopen langs de badrand en werden de afgereisde verenigingen via het LED-scorebord voorgesteld. Gedurende de middag zijn daarna de minipolo-wedstrijdjes afgewerkt, de tijd vloog werkelijk voorbij en is er een hoop waterpoloplezier beleeft met sportieve wedstrijdjes! Tussen de minipolo-wedstrijdjes door konden de kinderen volop spelen op overige plekken in het zwembad. Daarnaast konden de minipolo-kinderen tussendoor even op adem komen door limonade te drinken & een spekkie of snoepje pakken.
   
  Naast het AZC Mini-waterpolotoernooi hield AZC Alphen a/d Rijn een open dag waterpolo, hier zijn volop enthousiaste kinderen uit Alphen a/d Rijn en omstreken op afgekomen mede ook door het actief flyeren van AZC Moscow Heren 1 spelers.
   
  Klik hier voor het filmpje voor het oplopen met Muziek, Lasershow en Rookmachines.
   
  Ook zijn er nog diverse foto’s gemaakt, zie de dia's hieronder.
   
  Alle vrijwilligers nogmaals bedankt voor het helpen organiseren.