• Minipolo Toernooi bij Niemo

  Afgelopen zondag ben ik met totaal met 8 Mini's naar het Minipolo toernooi bij NieMo in Nieuwerkerk aan den IJssel geweest. We verzamelde met enkele Mini's bij AquaRijn, andere gingen rechtstreeks. Iedereen zat volgens mij weer vol energie, ondanks dat enkele zelfs nog de zondagochtend een training hadden gevolgd. Eentje was zelfs tot op het "bot" gemotiveerd!

  Via oa. de natte gymlessen en ook de toenemende interesse daarbuiten konden we met 5 nieuwe Mini aantreden! Leuk om te zien dat dit zo snel effect heeft, hopelijk de volgende keer met 2 Mini Teams...?!

  Onderweg naar NieMo werden door de Mini's in de auto vrij bijzonder ademhalingstechnieken gebruikt om alvast "warm" aan te komen. Moet wel zeggen, het rook op een gegeven moment wel vrij muf in de auto...

  Aangekomen bij NieMo konden we de rest van de AZC Mini's verwelkomen. Helaas moesten we nog even wachten voordat we konden omkleden, je kon zien dat iedereen er weer zin in had... Alhoewel, voor sommige was het ook een beetje spannend! 

  In het zwembad aangekomen is het snel een plekje zoeken, toernooischema ophalen en kijken wanneer we mogen spelen. We moesten helaas pas in ronde 6 te spelen, eigenlijk wilde iedereen direct beginnen. Gelukkig konden hierdoor de Mini's nog even lekker spelen in het kikkerbadje. Plezier alom, want dat staat voorop... 

  Na het gezellig spelen in het kikkerbadje is het als coach een hele klus om ze allemaal weer op tijd klaar te stomen voor de wedstrijd, caps uit te delen + goed op de hoofdjes te zetten en strik erin te leggen. Daarna even kort nog de teamafspraken doornemen en dan zijn we er klaar voor!

  De organisatie bij NieMo was top geregeld, met drinken en zelf een zakje chips aan toe! 

  Van de 4 wedstrijden die we in de middag gespeeld hebben is er eentje verloren, twee gelijk gespeeld en eentje gewonnen! Als coach ben ik enorm tevreden met dit resultaat, zeker te bedenken dat we met 5 nieuwe AZC Mini's gespeeld hebben.

  Op naar het AZC Minipolo toernooi en Open dag Waterpolo wat 15 Jan. 2017 om 14:30 uur in ons eigen thuisbad gehouden gaat worden.

  Tot dan!

  Groeten,

  Arnaud van Haastert - Coach AZC Mini's