• Mini's in actie bij AZL

  Afgelopen zondag ben ik met een goed voorbereid clubje AZC mini's naar Leidschendam geweest voor een Minipolo toernooi bij AZL.

  Aangekomen in Leidschendam stonden al enkele van "mijn" zevental AZC mini's compleet te stuiteren, waar anderen zich rustig aan het voorbereiden waren!  Leuk om te zien dat iedereen zijn eigen manier van voorbereiden heeft... 

  In de kleedkamer krijg je dan gelijk ook de serieuzere gesprekken; Welke Pokemon heb jij nog gevangen? Lego Ninjago met Lord Garmadon is echt vet! Na het omkleden betreden we gezamenlijk de zwemzaal en beginnen we aan de warming-up. 

  Voor het toernooi doen we nog even een teambuilding sessie (bespreking), kort maar krachtig! We hebben enkele team afspraken. Je snapt, om de concurrentie niet slimmer te maken kan ik dat hier niet plaatsen, blijft Social Media... 

  Wel hadden we speciale aandacht voor Simon, die moet een zware operatie aan zijn arm ondergaan en zal 6 maanden moeten revalideren. Simon die normaal verdedigend erg sterk is, oogde fit en zeer gedreven! Zowaar ontstonden door zijn eigen ingezette zwemacties er een-nul situaties die hijzelf tot twee keer toe knap afrondde! 

  Van de 5 wedstrijden hebben we er 4 gewonnen, wat een top resultaat is! De verliespartij was onnodig en we waren er als team van overtuigd dat het echt aan de scheidsrechter lag... 

  Na het toernooi is het moment om de coach nog even in het water te gooien en de chloorluchten af te spoelen. Snel omkleden is gewenst, daarna wachten op de uitreiking van de vaantjes en een knuffel van de ouders, het blijven immers nog mini\'s...

  Op naar het volgende Minipolo toernooi!

  Zijn er andere kinderen die ook een keer meedoen, kijk dan op www.azc-alphen.nl en mail naar kennismakenmet@azc-alphen.nl

  Arnaud van Haastert