• Fantastische resultaten op laatste Regio techniekwedstrijd

    Afgelopen zaterdag 4 juni vond de laatste regio techniekwedstrijd plaats in Zoetermeer. Deze wedstrijd is bedoeld voor de synchroonzwemsters in de leeftijdsgroepen Age 1, Age 2, Junioren en Senioren. De behaalde punten en limieten telden alvast mee voor het volgende seizoen. Voor de meiden van Age 1 en Age 2 was dit een laatste oefening voor de NK Synchro Beat die aanstaande zaterdag en zondag gaat plaatsvinden in Eindhoven. Er werd goed gezwommen en dit resulteerde dan ook in drie gouden medailles en een zilveren medaille. Daarnaast hebben veel meisjes een PR gezwommen.

    Bij age 1 werd Merel eerste. Fleur viel net buiten de prijzen en zwom naar een vierde plek. Keyla behaalde een zevende plek. Vervolgens kwamen de volgende meisjes onder elkaar: Mirjam 14, Caithlin 15, Eva 16 en Iris 17. Eline en Nienke eindigde ook onder elkaar, op een respectievelijke 21e en 22e plek. Tot slot werd Nouhaila 41e van de 53 deelnemers.

    Bij age 2 zwom Isa naar een gouden plek. Nikita stond op een mooie vierde plaats. Luna (die overigens jarig was) kreeg een mooie 10e plek als cadeau. Maggie en Puk eindigden onder elkaar op een 15e en 16e plek. Madelon zwom naar een 22e plek en Kyra werd 35e van de 49 deelnemers.

    Bij de Senioren zwom Daphne naar het goud en Sanne mocht de zilveren medaille ophalen. Ilse eindigde op een 6e plek en Jille op een 7e. Janine werd 12e en Marloes 16e van de 20 deelnemers.