• 90 jaar geleden toen AZC werd opgericht gingen ze nog niet op kamp, maar inmiddels weten we bij AZC wel dat dit niet meer mag ontbreken op de kalender. 

  Het jeugdkamp zal plaatsvinden in het weekend van vrijdagavond 2 tot en met zondagmiddag 4 September. We gaan met eigen vervoer naar het YMCA tentenkamp in Leusden en hebben een weekend vol met spannende activiteiten op de planning staan.

  Dit jaar is het net wat anders dan voorgaande jaren. We gaan als AZC met alle afdelingen. Dit omdat het vorig jaar erg gezellig was met de afdelingen wedstrijdzwemmen en waterpolo samen! Het kamp is bedoeld voor alle jeugdleden van alle leeftijden.

  Wij willen graag weten of je dit jaar, september 2016, met ons mee wilt gaan op kamp. Geef je zo snel mogelijk op met je naam, geboortedatum, eventuele dieetwensen en afdeling via de mail: JeugdkampAZC@gmail.com  Doe dit uiterlijk vóór 26 mei

  De eigen bijdrage per kind is ?? 65,--. Het kampgeld moet betaald zijn voor 17  juni. Je deelname is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekeningnummer NL78RABO0301640327 ten name van AZC onder vermelding van de naam van uw kind en de afdeling waarin uw kind actief is.

  In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit jaar geen sponsorzwemmen zijn, daarom is het bedrag nu iets hoger dan voorgaande jaren.

  Als er ouders zijn die denken ons bedrijfsmatig te kunnen helpen/sponsoren dan is dat natuurlijk heel erg welkom. U kunt bijvoorbeeld denken aan t-shirts, fruit voor de kinderen, een activiteit of de barbecue op zaterdagavond. Wij vragen u dit ook te melden op JeugdkampAZC@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Wij hebben er ontzettend veel zin in en weten zeker dat met het samenvoegen van alle afdelingen van van AZC dit een fantastisch jeugdkamp gaat worden.