• De Alphense Zwemclub AZC viert haar 90-jarig bestaan en zet de bloemetjes buiten??

  Vorig seizoen is door de AZC jeugdwaterpoloƫrs een eerste rozenactie uitgevoerd. Ruim 700 bossen witte rozen werden er verkocht! Supertrots waren we!

  Dit jaar willen we het in het licht van ons 90-jarig bestaan grootser aanpakken. Daarom zal de rozenactie vanaf nu de AZC Rozenactie heten. Voor en door alle afdelingen dus. Het uiteindelijke doel: AZC financieel gezonder maken! Maar eigenlijk hopen we op een nieuwe jaarlijkse traditie.

  Wat gaan we doen?

  We gaan met z'n allen voor de club rozen verkopen. Niet zomaar rozen, nee, hele mooie rozen: rood en wit, 60 centimeter lang, 20 per bos, verkoopprijs 10,00, winkelwaarde een stuk hoger!

  Onze doelstelling is om per persoon minimaal 5 bossen rozen te verkopen. Is het verplicht? Nee, maar wel gaaf als je net als hopelijk velen meedoet en meer dan 5 bossen mag ook!

  Bovendien, je kunt er ook zelf wat aan verdienen, door middel van de AZC Rozenactie Upswing: verkoop je minimaal 5 bossen, dan krijg je 1,50 per verkochte bos op je (ouders) rekening gestort. Verkoop je minimaal 10 bossen, dan krijg je 2,00 per verkochte bos. Verkoop je minimaal 25 bossen rozen, dan krijg je zelfs 3,00 per verkochte bos. Dat geldt dus voor alle bossen! Verkoop je bijvoorbeeld 30 bossen en we hebben het meerdere keren gezien vorig jaar dan verdien je 90,00! Dat getal past mooi bij onze verjaardag. Daar zijn wij dus heel blij mee, en jij waarschijnlijk niet minder vergeet dus niet je rekeningnummer in te vullen!

  Wanneer en hoe?

  De komende weken zullen de intekenlijsten onder de leden worden verspreid. Op de lijst kun je 8 kopende personen kwijt. Om aan die 30 bossen te komen dien je meerdere lijsten in te vullen, dus vul dat ook in bij lijstnummer, bijvoorbeeld [1 van 4, 2 van 4, 3 van 4 en 4 van 4].

  We vragen aan de kopende mensen om hun gegevens en hun rekening (IBAN code) in te vullen en ons - door hun handtekening te zetten - te machtigen het bedrag van hun rekening af te schrijven. Geen contant geld dus. We vragen aan jou je naam in te vullen, het totaal aantal verkochte bossen rode en witte rozen en jouw (ouders) IBAN nummer om het door jou verdiende bedrag bij te schrijven.

  De intekenlijsten lever je in uiterlijk maandag 21 maart 2016 bij je train(st)er, die ze inlevert bij de organisatie. Op basis van de lijsten worden de rozen ingekocht.

  Daarna kun je de voor jou(w kopers) bestemde rozen ophalen in de garage van zwembad AquaRijn op zaterdag 2 april 2016 tussen 10:00u en 12:00u, waarna je ze dezelfde dag of de dag erna nog kunt bezorgen bij jouw kopers. Het geld wordt automatisch afgeschreven bij de koper en bijgeschreven bij jou??

  Het lijkt ons echt een onwijs gaaf gezicht als we al onze leden op zaterdag de 2e zien lopen met al die rozen in de wetenschap dat jij, de club en de kopende mensen allemaal een mooi aandeel overhouden aan deze hopelijk jaarlijks terugkerende actie!

  Namens de AZC Rozenactie organisatie heel veel succes met verkopen!