• Afgelopen zondag ontving AZC 9 teams uit de omgeving voor een zeer geslaagd minipolotoernooi.  De jeugdige spelers van BZ & PC, Alkemade, De Gouwe, De Zijl, NieMo en AZC speelden ieder een aantal wedstrijdjes tegen elkaar. Natuurlijk stond het plezier voorop, maar aan de verbeten koppies van de spelertjes en ook zeker van de coaches te zien werd er ook hard gewerkt voor iedere pass en ieder doelpunt. Tussen de wedstrijdjes door was er nog doelschieten en konden de kinderen wat te drinken en een snoepje halen.

    De foto's in het fotoalbum geven een mooi overzicht van de middag, ieder team staat er met een groepsfoto, er is een foto van alle deelnemers en de rest spreekt voor zich. klik hier voor de foto's

    Ardy, bedankt voor de organisatie en al die anderen die geholpen hebben: Sietske, Dafne, Roger, Arnaud, Ronald, Joeri, Yorick, Frans, Marco, Bart, Jary, Lars, Heman, Mary.