• Minipolotoernooi 10 januari

  Aanstaande zondag zijn de jongste spelers van AZC waterpolo aan de beurt om in hun eigen zwembad te laten zien hoe leuk waterpolo is.

  In Aquarijn zullen 9 teams van BZ & PC, Alkemade, De Gouwe, De Zijl, NieMo en AZC  onderling een paar korte wedstrijdjes spelen.

  Zondag van 15.00 tot 17.00 zullen de wedstrijdjes plaatsvinden op 2 velden, daarnaast zullen ze onderling uitmaken wie het beste kan doelschieten. Het beloofd een gezellige en spetterende middag te worden.

  Komen jullie onze mini’s aanmoedigen?

  P.S........Ken je iemand bij jou in de straat of in de klas die misschien ook wel zin heeft om lekker bezig te zijn in het zwembad? Nodig hem of haar dan vooral uit om te komen kijken of om een keer mee te trainen!

  Zodra je je A en B diploma hebt kan je mee gaan doen met waterpolo. Tot  9 jaar speel je bij de mini’s. Dit is net zo stoer als waterpolo, maar de regels zijn aangepast, je speelt met een kleinere bal en op een kleiner speelveld.  Trainen doen we 2 keer in de week en een aantal keer per seizoen spelen we toernooitjes bij andere verenigen of in ons eigen bad. Zo leer je goed samenspelen en kun je andere spelers ontmoeten.

  Heb je zin om een keer mee te doen? Dat kan! Informatie vind je op onze website www.azc-alphen.nl of mail: pupillencoördinator@azc-alphen.nl

  r new post (add more text here...)