• EG1 goed begonnen aan seizoen

    Vanmiddag ging het seizoen weer van start en de EG1 is goed begonnen met het seizoen! 3-14 gewonnen van SCOM-de Zeehond. Na een matige start in de eerste periode 0-2. 2 doelpunten van wessel in het doel. Gingen we naar de 2de periode en vlogen de doelpunten om je oren. 1-8 einde 2de periode. Door 2 mooie doelpunten van maxieme en ella. En 1 doelpunt van thijmen en leslie. De 3de periode wisselde de keeper van de tegenstander met een mede speler. Deze keeper was wel veel beter dus werd het lastiger om te scoren. Dus moesten we meer in de hoeken schieten. Dit ging de 3de periode nog goed (3-12) maar de 4de periode was de concentratie weg en scoorde we niet zoveel meer. Dus bracht de eindstand 3-14. Super gedaan jongens en meiden! Word een leuk en gezellig seizoen!