• Mooie deal met kledingsponsor Arena en Zwemmen&Zo

  Met trots kunnen wij meedelen dat het gelukt is om met Arena en Zwemmen & Zo een mooi kledingpakket voor AZC samen te stellen. Ook sponsoren genoemde partijen de kleding van de heren waterpolo selectie!

  Voor het kledingpakket van AZC gelden Arena Club Card afspraken. Die komen neer op een refund aan de kas van AZC van een percentage van de omzet. Haast je dus naar de winkel of de webshop van Zwemmen & Zo. Voor de webshop geldt dat je eerst een account als AZC-lid moet maken, dan krijg je de juiste prijzen te zien.

  Volledigheidshalve onderaan dit artikel een uitgebreidere toelichting op de afspraken met Arena en Zwemmen& Zo

  Algemene Voorwaarden arena Club Card
  Arena stelt een bonus van 10% ter beschikking over de door vereniging en haar leden gerealiseerde netto omzet op exclusief arena artikelen bij de geselecteerde dealer. Deze bonus wordt omgezet in een budget tegen adviesverkoopwaarde welke ingaat op 1 januari van het daarop volgende jaar met een verloopdatum van 31 december van datzelfde jaar.De arena Club Card is alleen van toepassing indien de betreffende vereniging gekozen heeft voor het opnemen van minimaal 4 verschillende items uit de arena teamline collectie als clubkleding voor haar leden.
  Alleen arena artikelen tellen mee voor het bonussysteem die aangekocht zijn door de vereniging of leden.
  Vereniging of leden kunnen alleen bij de gekoppelde sportwinkel bestellingen plaatsen of aankopen doen voor de clubcard
  Materialen die binnen het eigen sponsorbudget vallen worden niet meegerekend in het bonussysteem
  Het bedrag telt alleen mee wanneer deze goedkeuring heeft van Tornado Sport bv –arena
  De arena Club Card is vereniging gebonden en mag niet worden overgedragen aan andere verenigingen. Alleen de vereniging zelf en de leden mogen hier gebruik van maken