• Start inschrijven AZC Kamp 2019

  Beste leden en ouders,

  Hier is hij dan! De uitnodiging voor het jeugdkamp 2019.

  Het jeugdkamp zal plaatsvinden in het weekend van vrijdagavond 13 september tot en met zondagmiddag 15 september 2019. Wij gaan in dit weekend niet in een tentje slapen! Maar in stapelbedden! Het is Paasheuvelgroep geworden in Austerlitz.

  Wij willen graag weten of je dit jaar weer met ons mee wilt gaan op kamp. Je kan je inschrijven vanaf 13 feb tot 1 mei 2019, geef je zo snel mogelijk op via onze website, mocht het niet lukken via het formulier op onze site, mail dan naar Ardy Zwanenburg.
  De eigen bijdrage per kind is € 70,--. Het kampgeld moet betaald zijn voor 1 mei 2019. NL78RABO0301640327 ten name van AZC onder vermelding van de naam van uw kind en de afdeling waarin uw kind actief is.

  Je deelname is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekeningnummer.

  Als er ouders zijn die denken ons bedrijfsmatig te kunnen helpen/sponsoren dan is dat natuurlijk heel erg welkom. U kunt bijvoorbeeld denken aan t-shirts, fruit voor de kinderen, een activiteit of de barbecue op zaterdagavond. Wij vragen u dit ook te melden via mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
  Dit jaar is er ook een nieuwe optie voor het sponsoren, vanaf dit jaar kunnen bedrijven t-shirt sponsor worden. Dit betekend dat uw bedrijfslogo op het t-shirt vermeld wordt. Voor meer informatie neem contact op met Michael Go

  Wij hebben er ontzettend veel zin in en weten zeker dat het dit jaar wederom weer een gezellig jaar wordt.
  Informatie over het kamp is te vinden op de website en op de diverse facebookpagina’s van de afdelingen.

  Met vriendelijke groet,

  de Kampcommissie