• AZC in beeld: commercial Volvo Ocean Race

    AZC is gevraagd mee te werken aan een commercial voor de Volvo Ocean Races. Die kans laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!

    Op maandag 30 april zijn er opnames gemaakt van synchroonzwemmen, schoonspringen en wedstrijdzwemmen. Anouck van der Meer van schoonspringen 'sprong' voor opnames in De Hoorn. De seniorenploeg van synchroon: Marieke Wiesmeijer, Jille van Geen, Luna Hesselmann, Daphne Vlak, Ilse Ronner en Nikita Lammers, samen met trainster Joyce Benders hebben zich in Aquarijn van hun beste kant laten zien: zelf met een Drone die boven hun hoofd vloog! En tenslotte heeft Daan Egberts zijn inzet geleverd voor de opnames van wedstrijdzwemmen.

    Er zijn veel filmopnames en foto's gemaakt: zowel boven water, als onder water. Onze eigen huisfotograaf, Michael Go, was ook van de partij en heeft ook een aardig portie foto's geschoten: zie hier wat van zijn resultaat.

    Het uiteindelijke resultaat gaan we uiteraard zowel intern, als extern, verspreiden. Iets om trots op te zijn! Alle afdelingen en zwemmers bedankt voor jullie snelle reactie en de enthousiaste medewerking!