• AZC Waterpolo richting nieuw seizoen

    Ron van der Wild doet met ingang van volgende seizoen een stapje terug bij AZC. Hij blijft wel zeer betrokken bij de club. Binnen de waterpolo-afdeling van AZC gaan oud topspelers zich richten op het technische beleid wat ervoor moet zorgen dat AZC blijft meedraaien op het hoogste niveau. Ron de Vogel, Remco Pielstroom en John Jansen zijn in samenwerking met Ron van der Wild al druk bezig met het invullen van de selectieteams voor het volgende seizoen. Wel staat nu al vast dat deelname aan de Champions League voor AZC geen 2e seizoen zal kennen. Sportieve ambities versus de hoge kosten van deelname zijn daarbij onvoldoende in balans.

    Ronald van Eenennaam en Eric Duijkers leggen na vele jaren inzet hun taken aan het einde van dit seizoen binnen de waterpolo-commissie neer. Oud-spelers Michiel Vork en Chris Boot zijn momenteel op de achtergrond actief om de waterpolo-afdeling zo in te richten dat het opleidingsprogramma en de rest van de organisatie nog beter wordt ingericht op een meer ‘Alphense’ doorstroom naar het 1e zevental.