• De teamindeling voor seizoen 2017-2018 is gereed voor Dames 1, Heren 5, 6, 7 en onze jeugdteams. In de bijlage vinden jullie de indeling.

    Voor het gemak is ook de invallersregeling van afgelopen seizoen in het document geplakt. Die invallersregeling zal weliswaar veranderen voor seizoen 2017-2018, maar dat zal (vermoedelijk) alleen gelden voor bondsteams.  De vraag over wie mag invallen in welk team is daarmee wat makkelijker te beantwoorden. Daarom is ook bij iedere speler vermeld in welk team hij/zij voor de KNZB zal worden ingeschreven. Ook de spelerscodes zijn zoveel als mogelijk per speler vermeld, hetgeen het werk voor de aanvoerder weer makkelijker maakt, of voor diegene die zijn code niet kent en dus ook geen Sportlink kon installeren. De teamindeling voor H1, 2, 3 en 4 volgt aan het einde van de zomervakantie.

    Deze teamindeling zal ook op de AZC website en op Facebook in de waterpologroep worden gedeeld. Eventuele vragen over de seniorenteams kunnen door Jaimy ten Dam worden beantwoord. Die over de jeugdteams door Albert de Zwaan.

    Teamindeling 2017-2018