• Met de mini's naar Bodegraven

  Op 29-01-2017 zijn met met totaal 8 AZC Mini’s naar het toernooi van BZ&PC in Bodegraven geweest.

  Gaaf om te zien is dat er bijna iedere maand nieuwe kinderen bijkomen en de groep steeds groter wordt. Ook nu hadden we wederom 2 nieuwe AZC mini poloërs meegenomen, die uiteraard vol enthousiasme hebben meegedaan!

  We hebben die middag 4 wedstrijden gespeeld, goed samenspel laten zien, geprobeerd goed te verdedigen, maar vooral veel plezier gehad. Tijdens de wedstrijdjes kreeg Yorick nog een bal per ongeluk op zijn hoofd. Tsja, zoiets kan wel eens gebeuren, maar niet getreurd... Bikkel die hij is, gewoon spelen. Klasse Yorick!

  Milan schoot in een mooi opgezette aanval nog een bal "loeihard" onderkant lat in het doel, maar stond ook zeker verdedigend goed zijn mannetje! Joris en Jurgen hadden voor de wedstrijdjes hele tactische besprekingen samen... "Als jij nou links snel om de verdediging van de tegenstander heen zwemt dan krijg jij van mij de bal en kunnen we scoren". Leuk om te zien dat er al zoveel beleving is voor de wedstrijdjes bij de AZC Mini poloërs.

  Alex, Sophie, Sanne, Tyler, Joris, Jurgen, Yorick & Milan enorm bedankt voor de leuke middag! Ook de organisatie van het BZ&PC Mini Polo toernooi erg bedankt en na het aangeboden ijsje heb ik de Mini’s niet meer gehoord....

  Ik ben enorm trots op deze AZC Mini Polo talenten.

  Arnaud van Haastert
  AZC Minipolo Coördinatie
  Mob: 06-55727518

  Wil je een keertje komen kijken bij onze AZC Mini’s of wil je meedoen? Neem dan contact
  op via: kennismakenmet@azc-alphen.nl of kijk op https://www.azc-alphen.nl/mini/