• Verslag Kerstkraker AZC Jeugd - AZC Moscow

    Zondagmiddag 18 december was dan de wedstrijd van het jaar, Heren 1 tegen de jeugd! Het werd een spannend spektakel en AquaRijn veranderde in een mum van tijd in een kolkende arena met 1 bal en zeker 50 paar handen ;-). De scheidsrechters kwamen ogen en oren tekort en moesten steeds ingrijpen. Er gebeurde zo veel dat het bijna een wonder is dat er niemand geblesseerd geraakt is. Tijdens de wedstrijd stond de jeugd lang op voorsprong, maar telkens kwam Heren 1 weer terug. In het laatste part leek Heren 1 zelfs voor de winst te gaan en met nog maar 30 seconden te gaan maakten ze de gelijkmaker, oei.... De spanning liep hoog op en de coach van Heren 1 kreeg zelfs een gele kaart.

    En toen gebeurde het, met nog 8 seconden op de klok zag een van de scheidsrechters een zware overtreding van Heren 1 in het 5 meter gebied. Het werd een 5 meter! Die kans werd door de jeugd op een prachtige manier verzilverd omdat beide (!) keepers van Heren1 naast de bal graaiden...prachtig!

    Heren 1 heeft gepassioneerd gespeeld en gestreden, maar 42 kids waren er echt een paar te veel. Het werd een mooie overwinning voor de jeugd en het team van Heren 1 heeft weer een jaar om zich voor te bereiden voor een revanche!

    Frans van der Heijden