• Aansluitingswedstrijd top 10

  Afgelopen weekeinde werden de leeftijdsgenoten Schapekoppen van MNC ontvangen in zwembad AquaRijn. Zoals aangekondigd in de nationale waterpolomedia zou dit een strijd worden om de aansluiting bij de top-10 in de klassering.


  Doordat de krachtsverhoudingen tussen de beide teams niet duidelijk waren, was het belangrijk om van bij het eerste fluitsignaal met volledige inzet en concentratie bij het opzwemmen de bal proberen te veroveren.


  Een walk-over zou het niet worden. Na enkele minuten was het wel al duidelijk dat de thuisploeg tactisch en technisch verder was in het spel. Punt dus om het 'koppie onder de cap ' er bij te houden in zowel de aanval als de verdediging. De enkele MNC-beren moesten wel zonder p-schade geneutraliseerd worden.

  Dit spel resulteerde in een rij van drie partjes die winnend werden afgesloten. In het slotpart, toen de buit al binnen was, verloor de thuisploeg de concentratie en kon MNC dit binnenhalen. De eindoverwinning is echter nooit in gevaar geweest.

  Een mooie en verdiende overwinning.

  Zondag a.s. afspraak in zwembad de Krommerijn op weg naar de natte weidegronden langs de Rijn in Utrecht. Aanvang 16u30 van de wedstrijd tegen UZSC. Wie weet schieten we met stip de top-10 in. Kom dat meemaken!

  Meer foto's...