• De Waterpolo School Holland biedt trainingen aan in zwembad AquaRijn om je als waterpoloër, of -ster beter te maken. Dit doen we op individueel niveau. We geven doordeweeks in de ochtend training, op zondagochtend en in alle vakanties.

  We hebben de belangrijkste zaken voor het komend seizoen 2016-2017 voor je op een rijtje gezet:

  • De trainersstaf bestaat uit Adam Maklari, Milos Filipovic en Laszlo Nagy. Ook zullen we regelmatig versterking hebben van een aantal (Jeugd)internationals. We doen dat om zo beter individueel maatwerk te kunnen leveren.
  • Het (para)medisch team zal ook voor komend seizoen bestaan uit Michael van de Werve (sportarts) en Jeroen Stijl (fysiotherapie).
  • Met het Scalacollege en de KNZB is een samenwerking en is er structureel (sporttechnisch) overleg.
  • Van maandag t/m vrijdag zijn er dagelijks trainingen van 07.30 – 08.45 (07.15 aanwezig). Samen met jou en je school, kijken we naar wat het beste past bij jouw waterpolo-opleiding. Elke vakantieweek is er bovendien van maandag t/m vrijdag training van 10.00 – 12.00 en van 14.00 – 16.00. Er wordt dan voor een lunch gezorgd in het zwembad.

  Heb je interesse of zijn er vragen, neem dan kan contact op via waterpoloschool.holland@gmail.com of telefonisch via 06-41245049 (Jary Göbel)