• Fietsen voor de clubkas!

    De Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 25 juni werkt heel eenvoudig. Voor iedere deelnemer die meefietst en de route uitrijdt, stort Rabobank Groene Hart Noord een bedrag in de clubkas. Met veel enthousiaste deelnemers kunnen we op een leuke en ontspannende manier een mooi bedrag bij elkaar trappen.
    Iedereen kan meefietsen; leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Bij de startlocatie (informatie daarover volgt nog) meld je dat je fietst voor AZC, inschrijfnummer 237, en ga je van start. Het is natuurlijk wel zo gezellig om samen met je team-/ trainingsgroep op te fietsen, uit te breiden met familie en vrienden. Hoe groter de groep, hoe gezelliger!
    Ook dit jaar kan er gekozen worden uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer. De vergoeding per uitgereden afstand bedraagt respectievelijk € 3,-, € 6,-, € 9,- en € 12,- voor de route van 100 kilometer.
    Geef alvast op dat je mee wilt doen via secrazc@azc-alphen.nl en je wordt op de hoogte gehouden met de laatste informatie over de startlocaties en de deelnemers namens AZC.