• Jurycursus waterpolo juni 2017

    Op donderdag 8, 15 en 22 juni wordt er weer een interne jurycursus gegeven voor de afdeling waterpolo.

    Tijdens een wedstrijd is bezetting van de jurytafel een absolute must. Zij zorgen voor correcte invoer van het wedstrijdverloop in sportlink, zorgen dat de (30 seconden)klok wordt bediend, de p-tjes en vooral de doelpunten op het scorebord verschijnen.

    Zoals altijd zijn wij op zoek naar nieuwe juryleden. Hoe meer mensen een w-tje hebben hoe beter wij het rooster kunnen maken en dan hoeven ook niet iedere keer dezelfde mensen ingezet te worden.

    De cursus wordt gegeven op 2 donderdagavonden (8 en 15 juni) in Aquahome en op donderdagavond 22 juni wordt het examen afgenomen in Aquahome. Cursusmateriaal krijg je per mail toegestuurd en dien je zelf te printen.

    8 juni: 19.30 tot 21.00 uur
    15 juni: 20.30 tot 22.00 uur
    22 juni examen: 19.00 start het examen

    Voor iedereen die op 22 juni 2017 tussen 16 en 21 jaar oud is, is deelname aan de cursus en het examen verplicht. Verder doen we een dringende oproep aan de ouders van de jeugdleden om ook de cursus te volgen. Bij de jeugdwedstrijden willen wij graag een beroep op jullie kunnen doen om de jurytafel te bezetten. Vanuit de seniorenteams is overigens ook dringend aanvulling nodig!

    De eerste paar keer dat je wordt ingedeeld zal er altijd een ervaren jurylid aanwezig zijn om je op weg te helpen.

    Je kan je opgeven via jurywaterpoloazc@gmail.com vermeld je naam, geboortedatum, team (van je kind), adres, e-mailadres en als je wilt een mobiel nummer.

    Groeten, Marianne, Samantha, Petra en Marloes