• Open dag wedstrijdzwemmen

    Beste zwemmers en zwemsters van AZC,

    Ben jij jonger dan 13 jaar en heb jij een vriend, vriendin, broertje, zus, buurjongen/meisje, neef of nichtje die niet zo goed weet wat jouw sport, wedstrijdzwemmen, precies inhoudt? Dan is dit je kans om te laten zien wat je allemaal kunt in het water!

    Op zaterdag 18 februari is er een open dag van wedstrijdzwemmen waarop kennis wordt gemaakt met de sport wedstrijdzwemmen. Verschillende trainers zullen aan de badrand staan om jou en je vriendje(s) en/of vriendinnetje(s) borscrawl, schoolslag, rugcrawl en zelfs vlinderslag training te geven. Daarnaast zal er een estafette demonstratie door de trainers zelf worden gegeven!

    Ook als je zelf geen vriend of vriendin mee kunt nemen, mag je uiteraard alsnog meedoen. Vaders, moeders en verzorgers zijn van harte welkom om te komen kijken en vragen over de sport te stellen bij onze stand.

    Opgeven kan door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en in te leveren bij Daan, Carmen, Mariska of Julia, of door te mailen via de 'verzenden' knop onderin het formulier. TIP: Sla het formulier voor invulling, uitprinten of verzenden eerst op met Adobe Acrobat

    Inschrijven kan tot uiterlijk 10 februari, en iedereen dient een A diploma te hebben.

    We hopen jullie, samen met je vriendje(s) en/of vriendinnetje(s), allemaal te zien op 18 februari!

    Groetjes Daan, Carmen, Mariska en Julia

    WAAR:                     Aquarijn, Cantharel 10, 2403 RA Alphen aan den Rijn
    WANNEER:               Zaterdag 18 februari van 13.00 tot 15.00
    BENODIGDHEDEN:   Zwemspullen