• Inloopspreekuur Rayer Healthcare

    Vanaf maandag 9 januari is Rayer weer aanwezig in het zwembad, voor leden van AZC. Heeft u klachten, een blessure, vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u altijd bij ons terecht tijdens het inloopspreekuur op maandagavond van 19.45 tot 20.15 of dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 of u kunt contact opnemen met onderstaande contactgegevens.

    Wat is fysiotherapie en hoe kan het u helpen?
    Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten blessures aan het bewegingsapparaat, zoals bijv. aan spieren, pezen, banden en gewrichten. Onze doelstelling is om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, daarnaast streven wij ernaar om te zorgen dat de klachten niet meer terug komen, zodat u klachtenvrij kan blijven sporten.

    Wie ben ik?
    Wij zijn Jeroen Stijl en Jessica Romijn. Wij zijn geruime tijd werkzaam bij Rayer Healthcare in Alphen en zo ook met AZC verbonden. Jeroen heeft jaren zelf aan waterpolo gedaan, hierdoor heeft hij veel ervaring met zwemmen. Naast fysiotherapeut is hij ook manueel therapeut. Jessica gaat aan haar 3e seizoen beginnen voor het begeleiden van AZC. Door deze jaren heeft zij veel ervaring met de verschillende klachten die met zwemmen samenhangen. In de praktijk ziet Jessica veel nek- en rugklachten, sportgerelateerde klachten, postoperatieve revalidaties en chronische aandoeningen.

    Kosten
    U kunt zonder afspraak langskomen bij het inloopspreekuur. De eerste keer kunt u kosteloos advies inwinnen, vragen stellen en/of uw klacht/blessure bespreken. Indien er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn, zal er een afspraak worden gemaakt in de praktijk en zal dit via uw zorgverzekering gaan.

    Wacht niet te lang wanneer u klachten of vragen heeft en kom gerust langs of neem contact op via de telefoon of mail.

    Contactgegevens
    Jeroen Stijl en Jessica Romijn
    e-mail: azc@rayerhealthcare.nl 
    telefoon: 0172 24 00 66