• Jongste AZC’ers halen een spetterend bedrag op

    Jongste AZC-ers halen een spetterend bedrag op voor stichting Make-A-Wish

    In het jaar dat de vereniging AZC 90 jaar bestaat heeft de jongste jeugd (5 tm 9 jaar) van de Alphense Zwemclub een sponsoractie georganiseerd waarbij ze een mooi bedrag hebben gedoneerd aan de stichting Make-A-Wish, een stichting wat zich inzet voor ernstig zieke kinderen.

    Het fantastische bedrag wat naar Make-A-Wish Nederland gaat is bij elkaar gezwommen via een sponsorzwem actie. Ruim 30 kinderen hebben ouders, vrienden en familieleden opgetrommeld om geld te sponsoren voor dit doel. De kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan en dit heeft geresulteerd in € 1.107,41 voor Make-A-Wish, aldus Jeroen Wijs, de trotse en enthousiaste voorzitter van de afdeling REZ.
    O.a. dankzij dit goede doel en de inspanning van de kinderen heeft BOVO Tours de busrit voor ons gesponsord voor de jaarlijkse afsluiting (dit jaar naar de Linnaeushof) van de afdeling, en daar zijn we super blij mee, en zij verdienen nog een extra bedankje, aldus Wijs.

    De jongste AZC-ers zijn lid van de afdeling Recreatief Elementair Zwemmen (REZ) en is de kennismakingsafdeling van de zwemclub. Als kinderen in het bezit zijn van minimaal een A-zwemdiploma kunnen ze elke zaterdag komen kennismaken met de vier verschillende zwemdisciplines die de club rijk is. Wil je ook een keer gratis meedoen, dat kan! Kijk voor meer informatie op de website www.azc-alphen.nl/rez