• Jongste synchroonzwemsters vallen in de prijzen

    Zaterdag 18 juni was de meerkamp uitvoeringenwedstrijd voor de jongste synchroonzwemsters. Een heel seizoen trainen de meisjes voor deze wedstrijd om hun muzieknummer te tonen aan de jury en het publiek. Het was een gezellige middag in Gouda. De meisjes van AZC hebben goed hun best gedaan en dat is te zien aan de resultaten!

    Bij categorie 1 was er een ploeg met zes meisjes. Voor veel van hen was dit de eerste uitvoeringenwedstrijd. Het was erg spannend. Floortje, Isis, Marûska, Isabella, Meike en Esmeralda werden vierde van de negen ploegen.

    Bij categorie 2/3 was er een duet met Noor en Esmee. Zij zwommen op het nummer 'Jij bent de bom". De uitvoering ging goed en daarmee behaalde het duo een bronzen medaille.
    In deze categorie deed de ploeg bestaande uit Veerle, Anne, Belle en Daphne mee. De dames zwommen een strakke uitvoering en met twee strafpunten omdat ze geen complete groep hadden vielen ze toch in de prijzen. Zij werden van de tien ploegen derde!

    De ploeg, bestaande uit Eva, Diaz, Nienke, Eline en Nouhaila, zwom in categorie 4/5. Het was een vrolijke uitvoering op het nummer van de minions. Dit werd beloond met een zilveren medaille!

    Het wedstrijdseizoen is nu afgelopen. De laatste twee weken worden besteed aan het maken van de eindshow op zondag 3 juli van 15.00 - 16.30 uur.